Toebehoren

Met toegangscontrole wordt het mogelijk om de toegang tot jouw privé- of bedrijfsterrein te controleren. Er zijn verschillende manieren om dat te doen en voor de meesten heb je zelfs geen ouderwetse sleutels meer nodig. Met moderne technieken voor toegangscontrole beveilig jij je domein en kan je bovendien meer controle uitoefenen over bijvoorbeeld de identiteit van je bezoekers of het tijdstip van aanmelden.

Toebehoren

Parlofoon

Vandaag de dag kan je niet voorzichtig genoeg zijn met het beveiligen van jouw privé- of bedrijfsterrein. Eén van de meest effectieve manieren om controle uit te oefenen over zowel welkome als onaangekondigde gasten, is door het installeren van een parlofoon. Zo hoef jij je gasten niet meteen toegang te verlenen tot jouw waardevolle plek, maar kan je vooraf hun identiteit controleren en beslissen om hen al dan niet binnen te laten.

4724F93B-1177-4114-95E9-6EC74BBBDAC4_1_201_a
Toebehoren

Toegangsmogelijkheden

Jouw automatische poort is gekozen! Er rest je alleen nog een vorm van toegangscontrole uit te kiezen. Kies je voor een badge, sleutel of codeklavier? Ontdek hieronder hoe elke methode werkt.

toebehoren

Knelbeveiliging

Automatische poorten en elektrische garagepoorten zorgen voor dat tikkeltje extra luxe in je woning of bedrijf. Toch moet er ook rekening gehouden worden met de veiligheid van de gebruikers ervan. En net daarom werd knelbeveiliging in het leven geroepen!

Gebruik

Voor zowel garagepoorten als automatische poorten

Veiligheid

Vermijd onverwachte ongevallen met jouw poort

toebehoren

Videofoon

Een videofoon is een effectief hulpmiddel om toegangscontrole uit te oefenen over jouw woning of domein. Het principe is hetzelfde als bij een parlofoon maar dan mét camera. Het grootste voordeel raad je zelf al: met videofonie kan jij zien wie er voor jouw deur staat. Met een videofoon kan je dus zowel spreken met bezoekers, de deur ontgrendelen én de identiteit van je gasten controleren.