Automatische Poorten

Helaas voelen we ons de laatste tijd vaak onveilig. Net daarom laten steeds meer mensen hun woning en bedrijf omheinen en afsluiten met een poort. Maar heel snel na de plaatsing zijn ze het manueel openen van deze poort weer beu.

Gelukkig leven we in een wereld vol technologie en kan je deze poort laten automatiseren. En automatische poorten? Die zijn veilig, handig, én robuust.

Heb jij thuis al een poort, maar ben je het beu om deze steeds manueel te openen en/of te sluiten? Wel, dan hebben wij dé oplossing voor jou. Welkom in de wondere wereld van de automatische poorten. Met een druk op de knop, het ingeven van een code, of gewoon een telefoontje schuift of draait de poort voor je open zodat jij je erf kunt betreden. Heb je een eigen zaak? Check. Dan kunnen je leveranciers zich aanmelden en kan jij hen zonder al te veel moeite binnenlaten.

Automatische poorten

Types

Fear not: 99% van de poorten kunnen geautomatiseerd worden. Het is niet het materiaal dat voor eventuele problemen kan zorgen, maar wel de bijhorende palen en de plaatsing van het hekwerk. Heb jij een draaipoort of een schuifpoort? Bij een draaipoort kan je kiezen tussen automatisatie met een knikarm, met een bovengrondse, of zelfs met een ondergrondse motor. Bij de schuifpoort kan je kiezen uit twee soorten: ofwel de vrijdragende schuifpoort ofwel een schuifpoort op rail. En geen nood, als de elektriciteit uitvalt, blijft de poort werken. Want al onze automatische poorten werken op noodbatterijen wanneer dit nodig is!

A64E6799-66E9-4B58-BE75-EAB5268D4600_1_201_a
04395562-5E36-4754-ACA2-D0A579091965_1_201_a
Motoren

Een motor voor elke garagepoort

Verschillende garagepoorten vragen om een verschillende garagepoort motor. Zo heeft een sectionaalpoort of een buitenkantelende poort een trek- en duwmotor nodig, bijvoorbeeld de garagepoorten van een bekende duitse poorten fabrikant. Deze trekken de poort naar binnen bij het openen ervan. En als je de poort wilt sluiten, duwt de garagepoort motor deze naar beneden. Heb je een poort die één vlak blijft en naar binnen kantelt? Dan biedt de DR-motor de oplossing.

Oké, ondertussen weet je welke garagepoort motor jouw garagepoort nodig heeft. Stel jezelf nu de vraag hoe zwaar en hoe groot je garagepoort is? Door alle specificaties te bekijken, kan je beslissen welke garagepoort motor je moet aanschaffen. Is jouw poort erg zwaar? Dan zal een lichte motor veel trager werken en sneller stuk gaan. Een zware motor is dus een must. Is je garagepoort een lichtgewicht? Een lichte garagepoort motor volstaat!

Schade aan de garagepoort motor?

Beeld je even in dat de poort niet meer opent. Ai, de garagepoort motor is stuk. Now what? Geen nood, doordat wij op al onze garagepoorten een noodontgrendeling voorzien, kan jij altijd binnen en buiten. En in je bedrijf laat je enkele sterke mannen de garagepoort dan maar even openen. Zo kan jij ongestoord verder met je taken en hoef je niet bang te zijn dat je op een moment vast komt te zitten. Bel ons ook even op, wij komen bij eventuele problemen zo snel mogelijk langs!