Slagbomen

Slagbomen of hefbomen zijn een effectief beveiligingsmechanisme om de toegang tot jouw terrein te controleren.

Ben je bedrijfseigenaar en wil je je domein extra beveiligen? Dat kan met behulp van een slagboom, al dan niet geautomatiseerd. Slagbomen of hefbomen zijn een effectief beveiligingsmechanisme om de toegang tot jouw terrein te controleren. Wist je trouwens al dat je slagbomen ook kan huren voor een tijdelijk evenement?

Slagbomen

Een slagboom kopen

Heb jij een privé- of bedrijfsterrein dat je graag van extra afscherming en beveiliging wil voorzien? Dan kan je erover nadenken om een slagboom te kopen en te laten installeren. Een stevige hefboom kopen die zelfs bestand is tegen de meest gure weersomstandigheden, dat doe je bij Cuypers. Zo kan je hefbomen kopen om je parking mee af te zetten en kiezen tussen automatische of handbediende barelen.

407D5F9D-7504-4806-A4E3-63E8BF472DE7_1_201_a
D7ED5125-42C5-4D71-B83E-AD6B8CD8C7CD_1_201_a
slagbomen

Een slagboom huren

Een hefboom hoef je niet altijd te kopen; je kan er gemakkelijk één huren. Dat komt van pas als je bijvoorbeeld een evenement organiseert en een parking wil afzonderen en beveiligen. Dan kan je vrij eenvoudig een slagboominstallatie huren. Wij verhuren zelfs slagbomen voor één dag! Zo kan jij tijdelijk een slagboom huren voor jouw evenement.

veiligheid

Een extra beveiligde slagboom

Als je ervoor wil zorgen dat niemand onder je bareel kan doorlopen, dan kan je ervoor kiezen om extra beveiliging te bevestigen aan de slagboom in de vorm van aluminium latten. Die kunnen zowel onder als boven de hefboom bevestigd worden.

Zo wordt de doorgang tot jouw domein nog meer verkleind en kunnen bijvoorbeeld kinderen of dieren niet onder de slagboom glippen. Wil jij een hefboom kopen of huren als bescherming voor jouw terrein? Contacteer ons dan gerust, want wij plaatsen onze slagbomen met de grootste nauwkeurigheid!