Garagepoorten

Mag jouw huis of bedrijf nog een tikkeltje extra luxe bezitten? Wil je niet steeds je auto uitstappen voordat de garagepoort opent of sluit?

Twijfel jij nog over de plaatsing van een automatische garagepoort? Stop dan nu! Want het is een echte luxe. Geen reden meer om uit je auto te stappen of om je familieleden op te trommelen om de poort te openen. Gewoon garagepoort, open u! En heb je nog een extra voordeel nodig? Als de poort dicht is, is ze dicht. Veiligheid alom!

Garagepoortopener

De opties

Moet jij steeds beroep doen op je familieleden om de garagepoort te openen wanneer je thuis aangereden komt? Het is geen sinecure om elke keer weer de auto uit te stappen en deze manueel te openen. Je hebt namelijk nog genoeg andere dingen aan je hoofd. Gelukkig bestaat er zoiets als een garagepoortopener. Jouw familieleden zullen je dankbaar zijn.

Cuypers garagepoort
automatic-metal-roller-door-in-storage-and-industr-2022-02-04-05-07-20-utc (1)
Motoren

Een motor voor elke garagepoort

Verschillende garagepoorten vragen om een verschillende garagepoort motor. Zo heeft een sectionaalpoort of een buitenkantelende poort een trek- en duwmotor nodig, bijvoorbeeld de garagepoorten van Hörmann. Deze trekken de poort naar binnen bij het openen ervan. En als je de poort wilt sluiten, duwt de garagepoort motor deze naar beneden. Heb je een poort die één vlak blijft en naar binnen kantelt? Dan biedt de DR-motor de oplossing.

Oké, ondertussen weet je welke garagepoort motor jouw garagepoort nodig heeft. Stel jezelf nu de vraag hoe zwaar en hoe groot je garagepoort is? Door alle specificaties te bekijken, kan je beslissen welke garagepoort motor je moet aanschaffen. Is jouw poort erg zwaar? Dan zal een lichte motor veel trager werken en sneller stuk gaan. Een zware motor is dus een must. Is je garagepoort een lichtgewicht? Een lichte garagepoort motor volstaat!

Schade aan de garagepoort motor?

Beeld je even in dat de poort niet meer opent. Ai, de garagepoort motor is stuk. Now what? Geen nood, doordat wij op al onze garagepoorten een noodontgrendeling voorzien, kan jij altijd binnen en buiten. En in je bedrijf laat je enkele sterke mannen de garagepoort dan maar even openen. Zo kan jij ongestoord verder met je taken en hoef je niet bang te zijn dat je op een moment vast komt te zitten. Bel ons ook even op, wij komen bij eventuele problemen zo snel mogelijk langs!

Garagepoorten

Garagepoort openen met smartphone

Lang leve de technologie! Tegenwoordig kan je zelfs de garagepoort openen met je smartphone. Het codeklavier en de zender zullen altijd populaire opties blijven, maar de smartphone is aan zijn opmars bezig! Via een applicatie kan je, met een druk op de knop, de garagepoort openen. En jawel, van overal ter wereld. Ben jij op vakantie, maar komt je transporteur langs om mazout te leveren? Geen probleem, je kan snel de poort openen en sluiten. Een paar minuutjes werk, en je kan verder van het zonnetje genieten. Bovendien ligt de controle op de toegang veel hoger, want je kan gemakkelijk kijken wie er op welk moment de poort heeft geopend. Jij geeft toegang tot de applicatie en je kan zelf mensen toevoegen en verwijderen. Extra voordeel? Je moet minder zenders laten aanmaken en de kosten liggen dus lager. Win-win!

man-using-phone-in-a-car-2021-09-02-06-05-56-utc (1)